Plezierenvertier.nl

Rustdag......

Dinsdag de vierentwintigste blijft een memorabele dag. Ik ga er weer een jaartje aan vastknopen! Vandaag blijven we maar een beetje in de buurt: wat werken aan de website, lezen, puzzelen en luieren op het balkon, een wandelingetje maken langs de boulevard, een biertje drinken op één van de terrasjes en aan het eind van de middag weer zonnen, luieren en zwemmen aan de Kvaerner.

De Golf van Kvaerner is de officiële naam van het water aan de oostkust van Istrië dat aansluit op de Adriatische Zee. Af en toe steekt er voor enkele minuten een heerlijk verkoelende bries op. We komen de dag zo wel door.........

's Avonds - na het dagelijks geluier en gezwem -  gaan we nog met Jan en Agnes de boulevard op. In een wat hoger gelegen  restaurantje dat uitzicht blijft bieden op de wandelboulevard horen we heerlijke muziek gemaakt door een accordeonist, een violist en een bassist. Daarbij wordt er uit volle borst en meerstemmige volksmuziek gezongen. Méér dan een uur blijven ze bezig. Er wordt door de (helaas weinig) aanwezigen meegezongen en gedanst. Zelf doen we ook nog een dans mee wat kennelijk zeer gewaardeerd wordt door de autochtone inwoners. Bij ons afscheid horen we dat de band hier maar eenmalig optrad t.g.v. een verjaardag van iemand. We hebben er in ieder geval een zeer gezellige en warme avond door beleefd.

Rabac by night

......en nog een gezellige avond.........